Echt Haar Kliniek brochure aanvragen

De Echt Haar Kliniek Brochure

Wij hebben een brochure vol met informatie voor u samengesteld. Het bestaat in totaal uit 31 pagina’s en geeft een zeer gedetailleerd beeld van onze methode, werkwijze en haarreconstructies. Ook deelt een selecte groep van onze tevreden cliënten hun, soms emotionele, verhaal met u. Zij vertellen hoe de behandeling in zijn werking gaat en hoe ingrijpend de oplossing een verandering op hun leven heeft aangebracht.

Een aantal van deze cliënten kunt u herkennen van de televisie. Zij hebben namelijk meegewerkt aan de RTL4-programma’s BeautyPlus en Dit is Mijn Lijf. In deze programma’s vertellen zij meer over hun verhaal en worden hun dromen waargemaakt.

De brochure geeft u ook meer inzichten in de eventuele kosten van uw haarwerk. Via de zorgverzekering en de belastingdienst kunt een vergoeding ontvangen voor uw haarreconstructie. In de brochure staat verder uitgelegd hoe. Natuurlijk kunnen wij ook tijdens consult van meer informatie voorzien.

Brochure aanvragen

Onze gratis en geheel vrijblijvende brochure kunt u zeer gemakkelijk aanvragen. U vult het aanvraagformulier aan, controleert de gegevens en vervolgens klikt u op verzenden. U krijgt uw aanvraag per e-mail binnen per bevestiging. Wij ontvangen dezelfde dag nog de brochure en zullen deze normaal gesproken binnen een werkdag naar u toezenden. U kunt de brochure vervolgens in uw post verwachten binnen drie werkdagen. Uw privacy is bij ons veilig en wordt nooit zonder u toestemming doorgespeeld naar derden.

Uw voordelen op een rij

  • Gratis een professioneel consult
  • Een individueel behandelplan
  • Haarreconstructies op maat van de beste kwaliteit
  • Deskundig en professioneel behandeling
  • Helder in het maken en nakomen van afspraken
  • Uw privacy is gewaarborgd
  • ISO-9001 gecertificeerd
  • Met vier vestigingen in Nederland altijd een haarkliniek bij u in de buurt!

Vraag een brochure aan

Door het versturen van het brochure aanvraagformulier bent u nergens toe verplicht.

Heeft u specifieke vraag? Dan is het aangeraden om contact met ons op te nemen, alvorens u een brochure bestelt. Onze reactietijd is gemiddeld minder dan een werkdag.

Voornaam* Achternaam*
Emailadres* Telefoonnummer*
Adres*
Postcode* Plaats*
Uw wensen of vragen
Gelieve ons te voorzien van extra informatie inzake uw haarprobleem en/of wensen zodat wij de juiste informatie kunnen toezenden.