Veelgestelde Vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen aan HaarWerken. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact op en we helpen u graag verder!

Voor wie is een haarwerk van HaarWerken geschikt?

Onze haarwerken zijn voor iedereen geschikt. Of u nu een man of vrouw bent, of geheel kaal of last van dunner wordend haar: onze haarreconstructies zijn voor een ieder geschikt.

Hoelang duurt het voor ik reactie krijg op mijn aanvraag?

Wanneer u een consult aanvraag heeft gedaan op onze consultpagina dan geven wij u altijd binnen 2 werkdagen een reactie per mail.

Wat zijn de kosten van een haarwerk?

De lengte en de kleur van het haar en het oppervlakte van het probleemgebied zijn van belang bij het tot stand komen van de prijs. Indien u beschikt over een medische verklaring voor uw probleem, dan kunt het bedrag vaak terug krijgen van uw zorgverzekeraar. Hiervoor kunt u beste eerst navraag doen bij uw verzekeraar. Mocht u dit bedrag inderdaad terug kunnen krijgen van de verzekering, dan blijft een restbedrag over wat gemiddeld tussen de 414,50 en 650 euro ligt.

Graag geven wij een overzicht met de prijzen:

Haarreconstructie

4 haarstukjes: € 3.395,-

2 haarstukjes: € 2.795,-

Indien er meer haar nodig is wordt er een haartoeslag in rekening gebracht:

  • Haartoeslag per 10 centimeter: € 300,-
  • Haaartoeslag bij grijs haar per 15 centimeter: € 150,-

Bij een normale, androgene zone gaan de tarieven altijd over een gedeeltelijke aanvulling met zwart, bruin of blond haar.

De werkwijze van HaarWerken

Bij haarproblemen worden bij ons altijd zeer zorgvuldig stap voor stap behandeld. Om de haarreconstructie helemaal naar uw wensen te kunnen ontwikkelen, doorlopen wij de volgende stappen:

  • Stap 1: Huisartsbezoek

De oorzaak van uw haaruitval wordt eerst door uw huisarts onderzocht.

  • Stap 2: Brochure aanvragen

U wil graag een haarreconstructie en nu bent u op zoek naar meer informatie? U kunt dan bij ons geheel vrijblijvend een brochure aanvragen. Door het daaropvolgende consult krijgen wij een scherper beeld van de situatie en kunnen wij u het meest efficiënt verder helpen.

  • Stap 3: De juiste oplossing kiezen

Aan de hand van ons medisch onderbouwde advies kunt u vervolgens zelf kiezen wat de beste oplossing is tegen uw haaruitval.

  • Stap 4: Eén-op-een gesprek op locatie

Om u verder kunnen helpen nodigen we u daarna graag uit in één van onze vestigingen. U kunt zelf bepalen welke vestiging voor u het meeste gewenst is. Tijdens dit gesprek kunnen wij u verder helpen.

  • Stap 5: De vervaardiging van uw haarreconstructie

Na het reconstrueren van uw haar zal uw haarwerk binnen vier tot zes weken worden geleverd.

  • Stap 6: Afleveringsbehandeling Flexibel of Vast Systeem

Na de levering komt u bij ons langs en brengen wij het haarwerk bij u aan.

  • Stap 7: Eerste onderhoudsbehandeling Vast Systeem

Indien u heeft gekozen voor een vast systeem komt u binnen zes tot acht weken terug voor een vervolgbehandeling.

Graag geven wij u een overzicht van onze veelgestelde vragen over haarreconstructies. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag brochure aan
Neem contact op