Wie is EchtHaar Kliniek?

EchtHaar KliniekĀ is inmiddels al meer dan 15 jaar een waar begrip in de haarbranche. Ons team bestaat uit gerenommeerde haardeskundigen gespecialiseerd op het gebied van haaraandoeningen. EchtHaar Kliniek biedt met zijn haarwerken al jaren succesvol een gegarandeerde en permanente oplossing voor haarproblemen van mensen door heel Nederland. Een haarwerk van onsĀ is altijd een geschikte oplossing voor uw haarprobleem, ongeacht het type haar, de haarkleur en lengte van het haar. U kunt bij ons langskomen voor een consult op een van onze vier vestigingen of u kunt de keuze maken om een telefonisch consult aan te vragen. Na de behandeling heeft u definitief het haar dat u wilt.

Het ideale haarwerk voor u

HaarWerken is gespecialiseerd in het leveren van complete haarwerken. Door middel van onze unieke haarreconstructie methodes kunnen wij uw oude kapsel herstellen. Onze methodes zijn toepasbaar op zowel mannen als vrouwen en gelden voor ieder haartype. HaarWerken stelt voordat het proces begint een gedetailleerde planning samen waarin de behandeling en afsprak stap voor stap worden uitgelegd. U kunt in onze uitgebreide brochure meer informatie vinden over het behandelproces en lezen over de verhalen en ervaringen van onze tevreden klanten. U kunt onze brochure aanvragen op de brochurepagina.

Onze missie en visie

HaarWerken heeft als missie uw haar te behandelen totdat u compleet tevreden bent. Na onze behandeling bent u weer in staat om uw haar volledig op de proef te stellen. Bereid u zichzelf voor op zwemmen, fietsen en dergelijke activiteiten want met de behandeling van HaarWerken zult u deze dingen en nog vele anderen moeiteloos ondernemen. In onze visie moet iedereen van zijn haarprobleem af kunnen komen door middel van een innovatieve oplossing. Onze werknemers zijn gediplomeerd en zijn in het bezit van de belangrijkste certificaten in de branche. Hierdoor kunnen wij onze klanten een deskundig advies garanderen.U wil graag meer informatie? Of u wil vragen stellen? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend een brochure aanvragen.
Vraag brochure aan
Neem contact op