Haaroplossingen

Kaalheid, dunner wordend haar of haartuitval zijn een aantal vervelende haarproblemen waar verschillende haaroplossingen voor beschikbaar zijn. Een pruik of toupet zouden een mogelijke oplossing kunnen zijn, net als het gebruik van haargroeimiddel. Wij van Echt Haar Kliniek hebben nu een beter en prettiger alternatief: haarreconstructies. De voor- en nadelen van de verschillende opties hebben wij hieronder voor u opgenoemd.

Pruiken

Een pruik kan een van de haaroplossingen zijn die bij u past als u kaal wordt. Het is als het ware een nep kapsel die u bovenop uw hoofd plaatst. Bij een pruik kan er vaak gekozen worden tussen synthetisch- en echt haar. Een pruik van Echt Haar is bijna niet te onderscheiden van uw echte haar. Het nadeel van een pruik is dat het minder prettig zit en ook verkeerd kan gaan zitten, waardoor het opvalt dat u een pruik draagt. Als u warm krijgt met een pruik op kan de pruik vochtig raken, wat gaat zorgen voor een broeierig, jeukend effect op uw hoofdhuid.

Toupets

Mocht u alleen kaal worden op een bepaald deel van uw hoofd, dan kan de toupet al een oplossing voor u zijn. DIt is een kleiner opzetstuk dan de pruik en dient alleen ter verhulling van de kale plek. Het is vaak een kwestie van tijd voordat men nog meer haar heeft verloren en uiteindelijk gebruik moet maken van een pruik. De nadelen van een toupet zijn grotendeels gelijk aan die van de pruik.

Haargroeimiddelen

Er wordt veel reclame gemaakt voor haargroeimiddelen. Dit zijn vaak crèmes of shampoo die u beloven om uw haar weer aan te laten groeien. Helaas blijkt het resultaat vaak teleurstellend en werkt het niet voor elk haartype. Vaak moet er eerst veel worden gesmeerd, voordat er enig resultaat zichtbaar wordt.

Echt Haar Kliniek, de haaroplossing

Het gewenste resultaat kunt u behalen met de haaroplossing van Echt Haar Kliniek. Hier zijn geen nadelen aan verbonden, omdat het een permanente oplossing is. Uw haar wordt weer precies zoals u wil door de haarreconstructie behandeling.

Ons team van specialisten gebruikt onze eigen technologie om een exacte reconstructie van uw eigen kapsel te maken. Hierdoor krijgt u uw oude kapsel weer terug en kunt u met een prettig, rustgevend gevoel de deur uit!

Vraag brochure aan
Neem contact op