Echt Haar Kliniek Haarwerken voor Mannen

Het is een algemeen bekend onderdeel van het ouder worden van de man: haaruitval. Niet iedere man wordt kaal, maar het haar wordt bijna altijd wel dunner. De meeste mannen met haarverlies hebben Alopecia Androgenetica. Dit is een erfelijke vorm en komt bijna alleen voor bij het mannelijke geslacht. Het zorgt er voor dat haren met een versneld tempo uitvallen en leidt uiteindelijk tot complete kaalheid. Aan deze aandoening valt helaas weinig tot niks te doen, wat het natuurlijk extra vervelend maakt voor veel mannen. De medische wereld heeft nog geen passende oplossing gevonden voor dit haarprobleem. Wij van HaarWerken hebben tot dan de haarwerken voor mannen!

Oorzaken haaruitval

De voornaamste reden voor het haarverlies bij mannen is vaak ouder worden. Dit komt bij mannen veel regelmatiger voor dan bij vrouwen. Dat mannen er meer problemen mee hebben dan vrouwen komt door testosteron. Testosteron maakt DHT aan. Wanneer men te maken krijgt met een verhoogd DHT gehalte leidt dit tot haaruitval. Doordat mannen van nature meer testosteron hebben dan vrouwen, hebben zij hier ook veel meer mee te maken.

Oplossingen bij haaruitval

Om haaruitval tegen te gaan zijn er tegenwoordig veel oplossingen toe te passen. Waar de meeste oplossingen echter niet permanent zijn en vaak veel nazorg vragen, zo is onze unieke haarreconstructie dat niet. Onze Haarwerken voor mannen zijn permanent en u heeft er bijna geen omkijken naar in uw dagelijks leven. Onze zelfontwikkelde technologie kan uw eigen haar grondig analyseren, waarna de computer uw kapsel opnieuw kan herstructureren. Hierna wordt uw haarreconstructie helemaal opgebouwd alsof het uw eigen kapsel is. Hierdoor is het resultaat bijna niet van echt te onderscheiden.


De mooiste haarwerken voor mannen

Wij hebben onze methode volledig zelf ontwikkeld. Het is één van de meest geprezen methode, omdat de techniek zo verfijnd is. Wij ontwikkelen een dunne, ademende laag die wordt bevestigd op uw hoofdhuid. Deze extra stuk huid is bestendig tegen vele factoren en door het ademende effect van de stof zal de laag dienen en aanvoelen als een tweede hoofdhuid. Vervolgens zullen de nieuwe haren één voor één worden aangebracht in deze laag. Hierdoor lijkt uw haar zo echt, dat het bijna niemand op zal vallen dat het hier om een haarreconstructie gaat. Na de behandeling kunt u gewoon activiteiten blijven ondernemen als zwemmen en fietsen.

Ook zijn er haarwerken voor vrouwen beschikbaar.

Vraag brochure aan
Neem contact op