Haarwerken voor Vrouwen

Voor een vrouw wordt het haar vaak gezien als een belangrijk deel van haar vrouwelijkheid. Wanneer er een probleem ontstaat met het haar voelen vrouwen zich vaak onzeker over het uiterlijk. Omdat een haaraandoening al snel effect kan hebben op het uiterlijk zorgt deze al snel voor stress. Veel vrouwen met haarproblemen zien dit terug in andere dingen in het dagelijkse leven. Zo uit de schaamte zich in onzekerheid op bijvoorbeeld de werkvloer en natuurlijk ook in het sociale leven. U hoeft niet langer hopeloos te experimenteren met tientallen verschillende haarmiddelen op hoop van enige verbetering in de situatie. HaarWerken biedt vrouwen nu de mogelijkheid om dankzij onze unieke haarreconstructiemethode binnen 8 weken voorgoed van het haarprobleem af te zijn.

U hoeft voor een definitieve oplossing voor uw haar niet langer te laten wachten, wij bieden u een ruim aanbod aan haarwerken voor vrouwen. U kunt vandaag nog een brochure aanvragen, zodat snel een gratis consult bij Echt Haar Kliniek kan worden ingepland. Wilt u misschien toch iets meer informatie over ons aanbod in haarwerken vraag dan kosteloos onze brochure aan.

Een consult bij HaarWerken is altijd geheel vrij van kosten en verdere verplichtingen. Wanneer u een zo compleet mogelijke beschrijving geeft van de situatie des te beter kunnen wij ons vooraf aan het gesprek voor u voorbereiden. EchtHaar Kliniek heeft de eer om zich in Nederland al enige jaren het topinstituut in de branche te mogen noemen dankzij het grote aantal tevreden klanten.

De mogelijkheden in haarwerken

HaarWerken biedt diverse oplossingen voor ieder haarprobleem.

1- Haarwerken voor meer haarvolume*

2- Haarwerken met een gaassysteem*

3- Haarwerken op een tweede huid*

Wilt u meer weten over haarwerken voor vrouwen? Of over u zou kunnen profiteren van een haarwerk van HaarWerken? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u een uitgebreide uitleg kunnen geven!

Hoe wordt het haarwerk bevestigd?

HaarWerken heeft twee zelfontworpen methodes om de haarwerken aan de hoofdhuid vast te kunnen maken. Hierbij gaat het om een mobiele methode beter bekend als de flexibele bevestigingsmethode en de vaste bevestigingsmethode. Bij de flexibele bevestigingsmethode wordt het haarwerk bevestigd met behulp van clips en een medicinale tape. Bij de vaste bevestigingsmethode wordt het haarwerk definitief aan de hoofdhuid vastgemaakt met een ademende zelf ontwikkelde medicinale lijm. Deze lijm is uiteraard geschikt voor ieder haartype.

Er zijn ook haarwerken voor mannen beschikbaar.

Vraag brochure aan
Neem contact op