New year, new hair. Sommigen willen het nieuwe jaar beginnen met een frisse start en volgens ons kan dat met een nieuw kapsel. Een nieuw kapsel doet wonderen met een mens. Het geeft je net die extra boost om het jaar weer fris te starten. Hierbij een aantal haartrends die je misschien wel inspireren.

The Blunt

Lekker bot afgeknipt haar. Het haar, dat rond de schouders hangt, wordt op één lengte geknipt. De blunt kan een beetje vergeleken worden met de bob. Het kapsel kan op elke lengte worden toegepast. Of je haar nu lang, kort of middellang is, het maakt niet veel uit.

Bij de blunt zorgt ervoor dat je haar voller, frisser en krachtiger er uitziet. Daarnaast ziet je haar er ook eens goed verzorgd uit.

De blunt kan ook gecombineerd worden met een pony.

Blunt cut

Blunt cut

Androgyn

Niet veel dames hebben kort haar, maar ook deze haren kunnen trendy zijn. Bij de androgyn is een vierkante vorm heel hip. Samen met nonchalant en losjes gestyled haar ziet dit kapsel er heel mooi uit. Dit korte kapsel kan zowel stoer als vrouwelijk gedragen worden. Dit kapsel is overigens ook veel te zien bij mannen, vandaar de naam Androgyn. Androgyn komt van het Grieks voor mannelijk-vrouwelijk.

Androgyn

Androgyn kapsel

Rommelige krul

Voor de dames die niet veel tijd willen besteden aan stylen van hun haar, is de rommelige krul een uitstekende keus. Geen zorgen of je haar mooi recht is of heel glad. Nee. Haal je haar bijvoorbeeld uit de vlecht en het staat gelijk mooi in model. Mocht je haar niet in dit model willen vallen, dan is het gebruiken van de krultang natuurlijk ook een optie.

 

Rommelig

Rommelige krul

Copper balayage

Balayage is een trend die het heel lang goed doet en dat zal dit jaar weer niet anders zijn. Dit jaar worden de kopertinten trendy en het ziet er echt te gek uit.

Koper

Koper balayage

Echt Haar Kliniek

Voor dames die Alopecia hebben is het volgen van deze trends ook mogelijk! Via Echt Haar Kliniek worden er mooie haarwerken op maat gemaakt voor je. Vraag nu een brochure aan en misschien kan jij ook genieten van een mooi, trendy kapsel.