Het ouder worden gaat niet zonder slag of stoot. Bij zowel mannen als vrouwen is het geval van haarverlies of dunner wordend haar eenmaal aan de orde. Kaalheid kan verschillende factoren hebben. Soms is het ook een combinatie van afkomst, leeftijd en erfelijkheid. Als u hier ook last van heeft is een EchtHaar behandeling iets voor u. Met meerdere klinieken in Nederland is er zeer waarschijnlijk wel een in de buurt. Op afspraak en in overleg is het mogelijk om aan huis te komen. Het concept van echthaar is haarwerken leveren in en vorm van een haarreconstructie. Dit is dé oplossing voor haarverlies en dunner wordend haar.

 

Geen pruik

De werkwijze een nieuwe vorm in deze branche. Voorheen volstond een pruik, later een toupet of haarstuk. Echthaar maakt een persoonlijk behandelplan en zorgt er met gebruik van de dunste materialen voor dat het haar er precies zo als vroeger uit komt te zien. De haarreconstructies worden in eigen beheer gerealiseerd. Hierdoor zal het persoonlijke behandelplan, wat is samengesteld met deskundige specialisten, volledig afgewerkt worden.

 

Alopecia Androgentica

Iedereen die last krijgt van haar uitval of dunner wordend haar, oftewel Alopecia Androgentica, een behandeling van Echthaar kliniek ondergaan. Alopecia Androgentica komt bij zowel mannen als vrouwen voor. Wij geven niet meteen een pruik mee als het haarverlies zich voordoet. Er wordt gezocht naar het probleemgebied en dat wordt opgevuld. Deze manier is veel comfortabeler voor het hoofd. Er wordt gewerkt met echt haar zodat de haarreconstructies haast niet van echt zijn te onderscheiden.

 

Behandeling man en vrouw

Qua behandeling is het enige verschil tussen mannen en vrouwen het gebruik van materiaal. Bij vrouwen worden dunne gaasjes die lucht doorlaatbaar zijn gebruikt. Voor mannen willen vaak dat het haar permanent vastzit. Hiervoor wordt eveneens gebruik gemaakt van dunne vliesjes die echter ook een tweede huidlaag vormen. Met flexibele aanbrengmethodes is er voor iedereen een oplossing.