Voor veel mensen is het vaak onduidelijk wat het verschil is tussen een haarreconstructie en haartransplantatie. Wanneer mensen problemen krijgen met haarverlies zijn zij pas geneigd om opzoek te gaan naar een mogelijke oplossing voor het probleem. De meerderheid van de mensen heeft geen idee wat de opties zijn voor het probleem. De betekenis van de oplossing is ook vaak onduidelijk voor de mensen.

Uitkomst

Voor meerdere mensen is een haartransplantatie een uitkomst. Zo ook voor beroemdheden die te kampen krijgen met kaalheid.  De ingreep kost echter veel geld, tijd en kan als pijnlijk ervaren worden. Het uitvoeren van een haartransplantatie gebeurt medisch. De werkwijze is als volgt: er worden haarzakjes op de kale plekken geplaatst zodat u voller haar krijgt. Dit kan als pijnlijk worden ervaren. Een haarreconstructie is daarentegen een pijnloze oplossing. Met deze methode wordt uw kaalheidsprobleem opgelost door middel van een nieuw systeem om weer het oude kapsel terug te krijgen. De haren zullen comfortabel aanvoelen omdat er een dun vliesje wordt gebruikt dat aanvoelt als huid. Het vliesje kan op verscheidende manieren geplaatst worden, afhankelijk van uw wensen.

Met een haarreconstructie bieden wij de oplossing om kaalheid bij mensen te verhelpen die daar specifiek naar opzoek zijn. Op onze wijze behouden wij zoveel mogelijk eigen haar. Wij zorgen voor een natuurlijke overloop tussen het eigen haar en de reconstructie. Het zal niet terug te zien zijn dat u last heeft gehad van haaruitval. De haarreconstructie is te vergelijken met een toupet maar dan van veel betere kwaliteit. Het is echter niet zomaar echt haar. Het haarwerk wordt zo gemaakt dat het bijna identiek is aan uw eigen haar. Het heeft precies dezelfde lengte, kleur, dikte, en krulling zoals uw eigen haar. Doordat het nieuwe haarwerk identiek is aan uw eigen haar lijkt het in tegenstelling tot een toupet perfect aangesloten op de rest van uw eigen haar.