U heeft last van haarverlies en u heeft besloten dat u wellicht een haarreconstructie wilt aanschaffen. U hebt echter geen idee wat er allemaal bij het aanschaffen van een haarreconstructie komt kijken. Om u een beter beeld te geven van hoe het aanschaffen van een haarreconstructie precies in zijn werk gaat vind u hieronder een uitleg van het gehele proces.

Het proces

U kunt een geheel gratis én vrijblijvende brochure aanvragen. Na het ontvangen van de brochure zullen wij eerst telefonisch contact met u opnemen om een eventueel consult met u in te plannen. Dit telefonische gesprek vind plaats zodat uw haarprobleem beter geïnventariseerd kan worden en zodat u duidelijk uw wensen aan kunt geven. Daarnaast komen de kosten, de bevestigingsmethodieken en het consult aan bod. Na afloop van het telefonische intakegesprek wordt er afhankelijk van uw wensen een consult ingepland. Tijdens dit consult wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het consult wordt alleen ingepland wanneer u honderd procent achter de aanschaf van een haarreconstructie staat.

Haarreconstructie

Tijdens het consult wordt nog eens uitvoerig besproken wat er tijdens het uitvoeren van de haarreconstructie precies gebeurt. Er komt aan bod welke methodiek voor u het beste is, wat voor resultaat u kunt verwachten en welke mogelijke risico’s u loopt. Er komt dus zeer uitgebreid aan bod wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten. Nadat uw behandelplan geheel naar uw wensen is opgesteld begint men met de productie van uw nieuwe haar.

Genieten van uw haarunit

Na zo’n zes tot acht weken is uw eerste haarunit klaar. Er wordt op dat moment contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de plaatsing van uw eerste haarunit. Uw eerste haarunit zal worden geplaatst door de haarspecialist. Deze zal de haarunit precies zo plaatsen zoals is overeengekomen in het behandelplan. Nadat uw eerste haarunit is geplaatst krijgt u van de haarspecialist instructies over de omgang met en verzorging van uw nieuw haar. Na zo’n 4 tot 6 weken komt u terug op de kliniek voor een onderhoudsbeurt.