De haartrends zijn deze herfst en winter mooier dan ooit. Het zijn vooral scherp en chique looks. Daar het niet per se een hele metamorfose voor nodig. Hieronder vijf kapsel om inspiratie op te doen.

1. De lange pixie

De lange Pixie is dit najaar helemaal hot. De trend zet voort uit de zomermaanden waar de korte Pixie erg trendy was. Zorg dat het kapsel wat extra lagen krijgt en voeg lagen toe aan de onderkant van het kapsel.

kapsel1

2. De bob voor mooie krullen

Met krullend haar kunt u het haar een verticale knipbeurt geven om zo mooie lagen in het haar te krijgen. Hiermee creëert u een zachte look met zacht uitziende onderkant. Omdat de krullen op deze manier in elkaar vallen zult u geen last hebben van kroes haar. Maar zult u er juist prachtig uitzien.

kapsel2

3. Simpele bob voor kort en dun haar

Een bob lijn zorgt voor een mooi dikke bos haar. Of u dit nou op kinhoogte of sleutelbeenhoogte laat knippen, de onderkant stomp laten knippen resulteert in een sterke vorm van het haar. Tevens kan een bob bij elk gezichtsvorm.

kapsel3

4. Diepe lagen voor dik haar

Als u heel erg dik haar heeft kunt u de kapper er diepe lagen in laten knippen om het haar te verlichten. Zorg ervoor dat de lagen net zolang zijn als het gezicht en dat de pony naar de zijkant valt om het haar beter tot zijn recht te laten komen en er meer beweging aan te geven. Deze look is een absoluut gewilde voor dit najaar.

kapsel4

5. Opvallende lagen voor lang haar

Als u lang haar heeft met lagen zorgt dit voor beweging. Door subtiele lagen te laten knippen lijkt het er op dat u net iets meer volume heeft en ziet het eruit alsof het haar één lengte is. Laagjes zorgen er voor dat het haar niet sluik in het gezicht valt maar er juist sexy uitziet.

kapsel5