De nieuwste haarwerken

Wij van EchtHaar Kliniek beschikken over het meest uitgebreide assortiment aan haarwerken. Niet alleen bestaat ons aanbod uit haarwerken voor ieder haartype. Ook is door onze unieke zelfontworpen methode elk gewenst kapsel mogelijk. In samenwerking met ons eigen ontwikkelingsteam voeren wij de perfecte balans tussen vragen en aanbod uit. Onze producten worden stuk voor stuk met zorg op maat gemaakt. U heeft er op deze manier nooit last van dat u iemand anders met hetzelfde haarwerk zult tegenkomen.

Het Aanbod

Als gespecialiseerd aanbieder zien wij het aanbod om ons heen groeien vanuit verschillende voornamelijk op winst gefocuste partijen. Bij ons staat uw wens en persoonlijke zorg voorop. Wij zullen u dan ook altijd helpen tot u volledig tevreden bent. In samenwerking met medische specialisten zorgen wij voor de beste haarzorg mogelijk voor onze klanten. Sinds 2010 is de Europese markt overspoeld met nep haar en het veel dikkere Aziatische haar. Dit is goedkoper om aan te bieden maar van slechte kwaliteit. Aziatisch haar is veel dikker dan het haar in Europa en nep haar gaat snel stuk en heeft al kort na aankoop een onnatuurlijke look. Oplichters die het neppe haar verkopen geven de klant de schuld van de onnatuurlijke look, zo wordt er gezegd dat het haar slecht verzorgd is en zadelen de klant op met problemen.

Haarwerken van Echt Haar Kliniek

Een haarwerk van EchtHaar Kliniek is een bijzonder type dat tot op heden ongeëvenaard is in kwaliteit. Met onze zelfontworpen techniek wordt het haarwerk aan de huid vastgemaakt. U kunt hiermee een kale plek of uw hele hoofd bedekken. EchHaar beschikt over een eigen lijn met verzorgende producten voor het haar. Hiermee voorzien wij u van een compleet aanbod en bieden u de totaaloplossing voor uw haarprobleem. U kunt via onze website gemakkelijk een afspraak maken voor een telefonisch gesprek of een bezoek aan een van onze vier klinieken. Leest u liever meer over onze haarwerken? Bekijk dan onze andere pagina’s of vraag de brochure aan.